2011. december 30., péntek

Poláris Világ Jóskártya ingyen is kipróbálható!

A Poláris Világ egy magyar származású jóskártya, amelyet a Harmonet Csoport fejlesztett ki. Őket már aligha kell bemutatni a magyar olvasóknak, mert a legrégebbi internetes női magazinról van szó. A Poláris Világ nem tarot, nem cigánykártya és nem is angyalkártya, mert teljesen más szimbólumrendszert használ.
A kártyacsomag különlegessége abban áll, hogy jóval kevesebb lapot tartalmaz, mint a többi jóskártya (mindössze 30 lapból áll), továbbá a kártyacsomaghoz jár egy kirakást segítő terítő, illetve egy ismertető füzetecske is, amely ismerteti a kirakási kombinációkat, illetve a lapok jelentését.
Külön megrendelhető a kártyacsomaghoz egy dobókockakészlet, illetve egy elektronikus könyv, amely kiegészíti a tájékoztató füzet által leírtakat.
A hivatalos honlapon láthatsz képeket és videókat a kártyáról, amelynek a segítségével megtudhatod, hogy pontosan mire is használható ez a jóskártya.
A Harmonet Csoport nem árul zsákbamacskát, mert a hivatalos honlapon a Poláris Jósda ingyenesen kipróbálható !
Ez egy igen-nem jósda, amely eldöntendő kérdésekre válaszol igent, nemet, vagy talánt. Amúgy ezt a teljes kártyacsomag is tudja, csak éppen ha utóbbi lehetőséget használod, akkor a jóslás megkezdése előtt engedélyt kell kérned a kártyától, hogy alkalmas-e az időpont a további kérdések feltevésére.
Ha az online jósdát használod, akkor írd be a kérdésedet a rubrikába, amire kíváncsi vagy. Egymás után több kérdést is fel tudsz tenni, ebben nincs korlát.
A kártyák használatát tanfolyamokon és előadásokon is megtanítják, amelyeknek az időpontjait megintcsak a hivatalos honlapon találod.
Az előadásokat Gáspár Katalin jósnő tartja, aki amúgy tarot-ból és cigánykártyából egyaránt jósol, sőt könyvet is írt Az igazi cigánykártya címmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése