2012. február 16., csütörtök

Heti Útravaló: Müller Péter rovata a Life.hu-n

Müller Péter írásaival sokan a Nők Lapjában találkozhattatok már, ahol szintén önálló rovata van Boldog Lelkek Tánca címmel, amely mind a mai napig létezik. Én magam is innét ismertem meg az írásait. Miután nagyon népszerű író és előadó, a Life.hu magazin is felkérte, hogy írjon nekik. Ez a portál korábban Női Lapozó néven futott, és az Origó portál tulajdonában van.
 A Heti Útravaló rovat első írása 2011 karácsonyán jelent meg, és azóta hetente jelentkezik.  A rovat témája pedig a szeretet, a szerelem és a párkapcsolat, amely minden embert foglalkoztat, még akkor is, ha jelenleg nincs és nem is akar párkapcsolatot.
Müller Péter írásai sokszor a nőkhöz szólnak, és erősen nőközpontúak, de mondjuk ez egy alapvetően nőknek szóló magazinban nem is olyan meglepő. :) Na, de most komolyan: olvastam a könyveit, és sokkal inkább a nőkhöz állnak közelebb a gondolatai, illetve az előadásaira is inkább a nők mennek. Mindez azért van, mert Müller Péter szerint a nők jobban tudnak szeretni, és fogékonyabbak a spiritualitásra, mint a férfiak.
A Heti Útravaló írásai közül van olyan, ami a Szeretetkönyvben megjelent, úgyhogy ha lemaradtál erről a könyvről, akkor ezekből a rövid írásokból pótolhatod.
A rovatot úgy tudom, a legjobban megmutatni, hogy kigyűjtöttem az Origó kereső találatait ezzel kapcsolatban, ha érdekel, kattints ide .
A találatokból látni fogod Müller Péter korábbi írásait is a Life.hu-n. Ha szeretnél értesítést kapni a következő Heti Útravalóról, akkor lájkold Müller Péter oldalát a Facebookon !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése