2012. február 1., szerda

Jóslás az 56 lapos cigánykártyával: elemzések, kártyavetési módok és jósnők egy helyen!

A cigány nép kultúrájához ősidők óta hozzátartozik a jövendőmondás is. Bizonyára találkoztál már cigányasszonnyal, aki meg akarta mondani a szerencsédet a tenyeredből, ha máshogy nem is, akkor a könyvekben, filmekben. A tenyérjóslás csak az egyik módszer, amit a cigányok használnak a jövő megismerésére és a sorselemzésre.
A másik módszer a kártyajóslás, amelyhez az ún. cigánykártyát használják, amely hasonló módon működik a tarot-hoz, csak éppen a cigánykártya lapjai jóval egyszerűbbek, és mindössze 56 lapból áll egy pakli. 
Az 56-os szám összege 11, amely egy mesterszám, ami az erőt jelképezi a cselekvéshez. A karizmatikus emberek sokszor ennek a számnak a befolyása alatt állnak, amely persze bármelyik más mesterszám is lehet, hiszen a közös többszörös az mindig 11 lesz.
Felhívom a figyelmedet, hogy ez nem ingyenes jóslás, viszont megismerheted a jósnőket, kérhetsz tőlük árajánlatot, illetve láthatsz példát sorselemzésekre. Mindez ingyen van azért, hogy ne gondold automatikusan azt, hogy jósnőhöz fordulni már eleve átverés, mert ők csak a pénzt húzzák le a naiv, buta emberekről. 
Nos, vannak ilyenek is, de nem kell általánosítani.
A honlapon feltüntették az árakat is, szerintem elég korrektek. A weboldal nagyon barátságos, és könnyen lehet rajta tájékozódni. Ha kérdésed van, akkor tudsz a jósnőknek levelet is írni, illetve interneten keresztül is jósoltatni. Személyes jóslás esetén többet kell fizetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése