2012. február 9., csütörtök

Ingyen belehallgathatsz Dr. Parádi József pszichiáter ho'oponopono meditációs cd-jébe!

A ho'oponopono egy ősi hawaii spirituális rendszer, amelynek a célja a szervezetben felhalmozódott feszültségek oldása, ami által bekövetkezik a gyógyulás is. A módszer nagyon egyszerű: 4 mondatot kell mantraszerűen ismételgetni: Sajnálom!, Kérlek, bocsáss meg!, Köszönöm!, Szeretlek! Ennek a 4 mondatnak a folytonos ismételgetése a jelen pillanatban tart, tehát ez egy meditáció is egyben, ami megemeli a rezgésszámot is.
A ho'oponopono rendszerét a XX. század második felében modernizálták, erre talált rá Dr. Joe Vitale is egy újságcikk olvasása után, majd felvette a kapcsolatot Dr. Ihaleakala Hew Len hawaii származású pszichológussal, akiről a cikk szólt. Kettejük közös munkája alapján született egy könyv is Hoponoponó címmel, ha érdekel, akkor a másik blogomon tekintheted meg az erről szóló írásomat
A ho'oponopono hazánkban is egyre népszerűbb, annyira, hogy mindjárt két meditációs anyag is született ebben a témában.
Az egyik Bagdi Bella dala a Hoponoponó dal, a másik pedig a Dr. Parádi József-Gráma Nirmala-Kovács Zoltán által elkészített meditációs CD, amelybe most ingyen belehallgathatsz, csak kattints ide .
Az oldalon nemcsak a meditációs cd anyagát találhatod meg, hanem Bagdi Bella Hoponoponó című dalából is egy részletet. 
Bella dala azért került ide, mert Kovács Zoltán, a cd megalkotója Bagdi Bella billentyűse is, és a másik dal zenéjét is ő szerezte.
Egy nagyon kellemes, félórás meditációs anyag ez, szintetizátor zenével a háttérben, miközben Parádi József és Gráma Nirmala mondja a már ismert mantra szövegét. A férfi és a női hang egymást váltva beszél, ami kifejezetten a két világ harmóniáját mutatja. Szerintem nagyon lélekemelő, és szeretetteli mindkét anyag, amelyet meg tudsz rendelni innét az oldalról, ha úgy gondolod, hogy megéri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése