2012. február 23., csütörtök

Ingyenes virtuális jósda a Pink.hu-n: a tarot lapjai ingyen válaszolnak a kérdéseidre!

Manapság már szinte minden női oldalon van ingyenes jósda, miért pont a Pink.hu maradna ki ebből? Mondjuk az itteni ingyenes jósda, csak tarot jóslást kínál, de abból mindjárt kétfélét is: egylapos és háromlapos jóslást.
Mindkét jóslásfajta egyenrangú, mert a tarot-nak akár egyetlen lapja is képes választ adni a kérdésedre, vagy legalábbis segít segít egy másfajta nézőpontból tekinteni arra a helyzetre, ami éppen foglalkoztat.
A háromlapos jóslás a kérdésedre egyszerre három dimenzióban válaszol, azaz megmutatja a helyzeted múltját, jelenét és jövőjét is. Mondjuk itt a Pink.hu jósdájában a három lap a Problémát, a Jelent és a Megoldást jelképezi.
Jóslás előtt válaszd ki, hogy melyik fajtát szeretnéd kipróbálni, majd tedd fel a kérdésedet, és húzd ki a kártyá(ka)t. Ennyi az egész!
A kártya válaszai mindkét jóslásfajta esetén nagyon rövidek, mindössze alig egy-két mondatból állnak, úgyhogy nem bonyolítják túl, ami azt illeti.
A kártyák lapjai sem tartoznak egyik ismert kártyapaklihoz sem, sőt nincsen Nagy-és Kis Arkánum sem, és a lapokat sem számozták meg. Mindössze nagyon egyszerű kártyákról van szó, amelyeket még a kezdők is tudnak értelmezni.
Szóval, ha egy nagyon egyszerű, bonyodalmaktól mentes ingyenes tarot jósdára vágysz, akkor kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése