2012. július 25., szerda

Ingyenes horoszkópok, ji king, tarot, névmisztika és online jóslás ingyen az Ezolive.hu-n!

Az Ezolive.hu eredetileg egy ezoterikus hírportál és jósda volt, ahová a regisztrált felhasználók is küldhettek be cikkeket, továbbá az oldal összegyűjtötte a különböző női online magazinok híreit is, tehát ha a csajos témák érdekeltek, akkor sem kellett messzire menned.
Nemrégiben az oldal hatalmas változáson esett át, és kétfelé vált. A különböző cikkeket ezentúl a Napkávéház oldalán fogod megtalálni, míg a jósda megmaradt itt az Ezolive.hu-n
Ha szereted a különböző online jósdákat, akkor itt igazán megtalálhatod a számításodat, mert van többféle horoszkóp (hagyományos napi, heti, havi horoszkópok, kínai horoszkóp és feng shui asztrológia), ji king, kétféle Crowley Tarot kirakás, Symbolon kártya, névmisztika, illetve többféle játékos jóslás. Sőt, ezen felül még elkészítheted a saját ingyenes horoszkópábrádat is, csak add meg a pontos születési adataidat és máris kész! Csak az a baj, hogy teljes elemzést már nem adnak hozzá, de hát nem lehet minden ingyen....
Ha a horoszkópot választod, akkor az oldal átirányít a fentebb már említett Napkávéház elnevezésű partneroldalukra, és ott megtalálhatod a Napjegyeddel kapcsolatos összes cikket.
A kínai horoszkóp kalkulátornál add meg a pontos születési dátumodat, és megkapod a jegyed rövid elemzését. (Én pl. Föld-Ló vagyok).
A feng shui asztrológia szintén kínai eredetű, de ez nem ugyanaz az állatövi asztrológiával, ugyanis sokkal inkább a számmisztikával és a ji kinggel rokonítható. Más néven Kilenc Csillag Ki Asztrológiának is nevezik, miután az Univerzum energiája 9 darab csillagon keresztül szűrődik le a Földre, ezért ebben az asztrológiatípusban 9 féle karakter van. A kilenc szám közül 8-hoz hozzá lehet rendelni a ji king eredeti 8 trigramját, kivéve az 5-ös számot, ami a középpontot képviseli.
Ahhoz, hogy kiszámold a feng shui asztrológiában az alapszámodat, add meg a nemedet és a pontos születési adataidat és kapsz egy számot, egy ji king trigramot és egy összefoglaló jellemzést önmagadról. Persze ez csak felszínes dolog, ugyanis a FS asztrológiában 3 féle szám alapján jósolnak, de erről a másik blogomon már írtam részletesebben.
Ha már a ji  kinget említem, ezen az oldalon jósolhatsz is a ji king segítségével, amely ezúttal nem pénzérmék, hanem kártyalapok segítségével történik. Egyszerűen fogalmazd meg a kérdésed, majd válassz ki két lapot, az eredmény olvasásához pedig kattints a lapokra és a vonásokra.
Háromféle tarot jóslást találhatsz itt: kétféle Crowley kirakást (napi tarot és választás), továbbá a Dimenzió Tarot-t. Utóbbinál öt darab lapot kell választanod, viszont itt nincs kirakási minta. Ez utóbbi tarotfajta azt mutatja meg, hogy milyen következményei lesznek egy adott helyzetnek, illetve mi a helyes viselkedés abban a helyzetben, amire rákérdeztél.
A Symbolon pedig megmutatja mi a jelenlegi problémád, milyen úton indulj el, hogy ezt feloldd, és mi lesz ennek az eredménye. Mindez nagyon hasonlít a háromlapos tarot jóslásra.
A névmisztika a héber eredetű Kabbala tanításai alapján készült el. Kiszámításához egyszerűen írd be a neved, és kapsz három számot eredményül.
Többféle játékos jóslás közül is választhatsz, például ásványjósda, virágjósda, bolygójósda, vagy éppen állatjósda.
Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor választhatsz egy napi idézetet, vagy babonát is magadnak, esetleg kiszámolhatod a bioritmusodat! Jó szórakozást a jósdához!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése