2012. július 12., csütörtök

Rezgésszint-emelő tanítások az Ébredő Erő Akadémián

Schilling Pétert, a Számmisztika.com alapítóját biztosan sokan ismeritek már, én is írtam róla. Nos hát az oldal átalakult, hiszen Péter már nem is annyira számmisztikával foglalkozik, inkább spiritualitással, illetve segít abban, hogy a saját meglévő erőnket felszabadítsuk.
Éppen ezért jött létre az Ébredő Erő Akadémia, amelynek a hírleveleit a korábbi Számmisztika.com oldal olvasói automatikusan megkapják.
Ha csak most hallasz erről a lehetőségről először az sem baj, mert semmiről sem maradtál le, hiszen az akadémia régebbi blogbejegyzéseit is olvashatod az oldalon.
A hírlevél feliratkozáshoz az e-mail címeden és a neveden kívül még meg kell adnod a teljes születési dátumodat is számokkal, ugyanis Péter elküldi neked az ingyenes számmisztikai elemzésedet, amely megmutatja neked, hogy milyen feladatra születtél és miért vagy itt.
A későbbi írásoknak viszont az a célja, hogy a rezgésedet megemeljék, tehát kevésbé stresszeld magad azon, hogy mi fog történni a jövőben, és nagyobb önbizalmat építs fel, ugyanis sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, és lépes vagy teremteni bármit, amit akarsz!
Nem is tépem tovább a szót, inkább nézd meg az Ébredő Erő Akadémia honlapját itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése