2012. szeptember 27., csütörtök

Videó:Ábrahám elárulja, hogyan vonzzad be a lottó-főnyereményt az életedbe! (magyar felirattal)

Ábrahámot, illetve az őt közvetítő Hicks házaspárt manapság már egyre többen ismerik hazánkban is. Lényegében ők voltak az elsők, akik a Vonzás Törvényéről kezdtek el beszélni, méghozzá igen részletesen!
Ábrahám tanításaiból közel 600 darab könyv, hanganyag, illetve videó készült el, amelyek közül egyre több jelenik meg magyarul is.
Különösen ajánlott a hanganyagokat meghallgatni, illetve a videókat megnézni, részben azért mert hangoknak jóval nagyobb az ereje, mint az írott szónak, részben pedig azért, mert ezek a felvételek elmélyítik a könyveknek az anyagát, amelyek így jobban beleivódnak majd a tudatalattidba.
Ez a mostani videó olyan hosszú lett, hogy két  10 és fél perces részletben tették fel a Youtube-ra azért, mert a műsor felvétele közben tartottak egy kis szünetet is, hogy a hallgatók fel tudják dolgozni a hallottakat.

Íme az első rész:



Ez pedig a második rész:


Valójában a hanganyagok nemcsak abban segítenek, hogy bevonzzad a lottónyereményt, hanem abban is, hogy megteremtsd az életedben a bőséget, ami nem egyenlő a sok pénzzel, de ezt már sokszor említették különböző fórumokon.
Kívánom hogy sikerrel alkalmazd az itt hallottakat, illetve ha úgy érzed, hogy hasznos ez az anyag és érdekelhet másokat is, akkor oszd meg bátran vagy e-mail-ben, vagy a közösségi oldalakon. Köszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése