2012. augusztus 9., csütörtök

Biofodrászat - egy új lehetőség a szépségápolásban allergiásoknak is

A biofodrászat azt jelenti, hogy a frizurakészítés során olyan kozmetikumokat (samponok, hajfixálók, hajfestékek) alkalmaznak a fodrászok, amelyek kizárólag természetes anyagokból készülnek, és nem tartalmaznak semmiféle adalékanyagot, tehát allergiások is használhatják.
Ami még egy fontos érv a biofodrászatok mellett, hogy ezeket a biotermékeket nem tesztelték állatokon sem.
Jelen pillanatban a legismertebb biofodrászat hazánkban a Biohair franchise hálózat, amelynek egyre több üzlete nyílik az országban elsősorban Budapesten, de van üzletük Érden, Gödöllőn, Győrben és Pécsen is. 
Az üzlet lényege az, hogy kedvező áron készíttethetsz frizurát bejelentkezés nélkül, és ha csak hajvágást kérsz mosás, szárítás, hajfixálás nélkül, akkor csak azt kapsz! Ezenkívül figyelnek a környezetvédelemre is, ugyanis kizárólag tisztított vizet használnak, továbbá törülköző helyett eldobható papírkendőkkel törlik meg a vendég haját, ráadásul a hulladékot is szelektíven gyűjtik, tehát ha fontos számodra a környezetvédelem, akkor feltétlenül nézz be.
Hölgyeknél készítenek különböző alkalmi frizurákat is, például esküvőre, illetve egyéb ünnepi alkalmakra, de a Biohair az urakat és a gyerekeket is szeretettel várja. Viszont ha extrém frizurát szeretnél magadnak csináltatni, akkor ez nem a te helyed, mint ahogyan dauert és hajfestést sem vállalnak, de ha egyszerű és gyorsan elkészíthető frizurát szeretnél, akkor jó helyen jársz. Ráadásul az üzletek a hét minden napján nyitva tartanak este nyolcig, kilencig is akár, tehát még a nagyon elfoglalt üzletemberek/asszonyok is be tudnak esni ide munka után.
Most már egyre több Biohair üzletben elérhetők a biokozmetikai szolgáltatások is, amelyek hasonlóak a hagyományos kozmetikai szalonok szolgáltatásaihoz, tehát vannak arc-és testkezelések, illetve szőrtelenítés kizárólag bio alapanyagokból.
A fordászatban aloé vera sampont, illetve Faith In Nature termékeket használnak, amelyeket a szalonokban meg is vásárolhatsz. Ha érdekel bővebben a lehetőség, akkor nézd meg a honlapjukat , addig is ideírom az üzletek címlistáját:

Budapest II. Retek u. 6.
Budapest III. Szépvölgyi út 15.
Budapest IV. Árpád út 183-185. STOP SHOP
Budapest V. Erzsébet tér 1.,  Vámház krt. 12. Petőfi S. u. 19.
Budapest VI. Teréz krt. 36. Oktogon
Budapest VII. Rákóczi út 26. és Erzsébet krt. 30.
Budapest VIII. József krt. 47.
Budapest IX. Mester u. 1.
Budapest XI. Bocskai u. 3.  és SAVOYA PARK
Budapest XII. Alkotás u. 9.
Budapest XIII. Szent István krt. 12. és Lehel út 78.
Budapest XIV. Örs vezér tere SUGÁR
Budapest XV. Szentmihályi út 131. PÓLUS CENTER
Budapest XVII. Pesti út 170.
Budapest XIX. Vak B. u. 75. KÖKI TERMINÁL
Budapest XXIII. Soroksár Auchan
Budaörs AUCHAN
Budakalász CORA
Dunakeszi AUCHAN
Érd STOP SHOP Budai út
Gödöllő Szabadság tér 24.
Pécs Irgalmasok utcája 20.
Győr Vasvári P. u. 1/a GYŐRPLAZA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése