2012. augusztus 3., péntek

Az eredeti Kryon élő közvetítések anyagai magyarul!

Kryon egy régóta a Föld energiáját figyelemmel kísérő entitás, aki tulajdonképpen egy angyal, legalábbis több helyen ezt írják róla. A lényeg az, hogy nincs és nem is volt soha fizikai teste, mégis jobban ismeri az emberi fajt, mint maga az ember, talán azért, mert ő kívülről, vagyis felülről lát minket.
Ugyanakkor a Kryon nevű entitáscsoport azzal is tisztában van, hogy mi emberek egészen pontosan honnét származunk, miért vagyunk itt, illetve miért történnek velünk olyan események, amilyenek. Éppen ezért segíteni is tud az embereknek a problémáik megoldásában, feltéve ha nyitottak egyáltalán rá. Miután a Kryon-csoport közvetlenül az emberekkel kapcsolatba lépni nem tud, szükség van egy közvetítőre, akin keresztül meg tud szólalni, és érthetővé tud válni, amit mond.
Ő 1989 óta Lee Carroll, egy  eredetileg hangmérnök fickó, aki Kryon hangjaként lett ismert. Lee sokszor nem egyedül dolgozik, hanem van egy munkatársa is, Jan Tober énekesnő, akivel az indigó gyerekekről írtak közösen könyveket. Ők nagyjából 1987 óta születnek le rendszeresen a Földre, de korábban is érkeztek már ide, csak éppen ritkábban. Ezekről a gyerekekről bővebben a Kryon közvetítésekben olvashatsz bővebben, most csak annyit mondanék róluk, hogy ők mind Kryon energiáját képviselik, azaz indigó színű az aurájuk, továbbá a részletesebb szám-és névmisztikai elemzésük során találni a nevükben, vagy a születési számukban legalább egy mesterszámot. (Mondjuk főleg a 11-esre gondolok, mert az a Kryon-csoport rezgésszáma, de bármelyik másik megfelel).
A közvetítések persze nemcsak az indigó-és egyéb speciális adottságú gyerekekről szólnak, hanem a 2012-es év jelentőségéről, a dimenzióváltásról, a rezgésszint-emelkedésről, az emberiség eredetéről és történelméről, az asztrológiáról, számmisztikáról, tarot-ról, születésről és halálról, a szellemi vezetőkről, az univerzális törvényekről, továbbá a betegségekről és gyógyításról.Nézd is meg mindjárt a közvetítéseket! Egyszóval minden olyan problémáról beszél, ami jelenleg az embereket foglalkoztatja.
Csak azokat tudod megnézni, amelyek kék színűek és kattinthatók, a szürke színűek átalakítás alatt vannak, de folyamatosan kerülnek fel új anyagok az önkéntes fordítóknak köszönhetően. A közvetítések írott és MP3 formátumban is elérhetők, csak válaszd ki a piktogramok segítségével, hogy melyik érdekel.
A Kryon anyagok könyvsorozat formájában is elérhetőek a Mandala-Véda Kiadó jóvoltából. Összesen 11 van belőlük (említettem is, hogy ez Kryon rezgésszáma, úgyhogy nincsenek véletlenek), amelyek egymásra épülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése