2012. március 7., szerda

Hallgass bele ingyen Marosfalvi Imre Enrico Ho'oponopono című cd-jébe!

Mostanában a ho'oponopono elnevezésű hawaii spirituális rendszer nagy divatba jött, amióta Joe Vitale felfedezte magának a módszert és könyvet írt róla. Azóta egyre másra készülnek ezek a ho'oponopono meditációs zenék, illetve kurzusok.
Kis hazánkban eddig összesen háromféle ho'oponopono meditációs cd jelent meg eddig összesen: Badgi Belláé, Parádi Józsefé és most Marosfalvi Imre Enrico-é.
Az előbbi két cd-ről már írtam korábban, de megvallom őszintén Marosfalvi úrról akkor hallottam először, amikor tavaly ellátogattam a budapesti Szebb Életért Központba, ahol kis szórólapon reklámozták őt, hogy elkészíti a személyes aurazenédet. Mindjárt fel is keltette az érdeklődésemet a dolog, és felkerestem a zenész honlapját, ahol kiderült, hogy egy hegedűművészről van szó, aki zenei médiumnak nevezi magát.
A lényeg az, hogy 2005 óta készít lemezeket, amelyekből elég sok megjelent már. Ha érdekelnek Atlantisz, Lemuria, vagy a kristálykoponyák titkai, akkor jó helyen jársz, mert Enrico elhozza őket neked a zenéjével. Nem véletlenül kapta tehát a zenei médium elnevezést, neki valóban médiumi képességei vannak, tehát ő többféle entitással tud kommunikálni, mint pl a Hathorok, Plejádok, Kozmikus Tanács, Magyar Szent Korona.
Enrico ugyanakkor készített "sima" "egyszerű" meditációs, relaxációs lemezeket is, amelyek többnyire komolyzenei anyagok. (Nagyanyám többször is említette, hogy a komolyzene gyógyít, míg a mostani üvöltözős-ricsajozós zenék nem annyira. Azt hiszem igaza volt.)
A ho'oponopono lemezt honlapon a  tanítások, üzenetek kategóriában találod meg a cd ajánló menüpontban, ahol ingyen bele is hallgathatsz a lemezbe.
Azért, hogy ne kelljen keresgetned, mindjárt mutatom is a linket, kattints ide  A lejátszás automatikus, nem kell csinálnod semmit, csak várj, amíg betöltődik a zene.
 Egy lassú, megnyugtató, de ugyanakkor felemelő hatású zongora-hegedű duettről van szó, ami segít egy kicsit kikapcsolni a mindennapi hajtásból.
Ha érdekelnek Enrico médiumi üzenetei Atlantiszról, Lemuriáról, a kristálykoponyákról, a Pálos Szeretet Kőről, Avalonról, akkor kattints ide , mert ezekbe is belehallgathatsz.
Ha a meditációs zenékbe szeretnél ingyenesen belehallgatni, akkor kattints ide

1 megjegyzés:

  1. Kedves Ria,

    Sajnos nem találtam biztosabb módot arra, hogy felvegyem Veled a kapcsolatot, ezért írok ide. Minden bizonnyal a saját tapasztalatlanságom az oka a Blogspot kapcsán.
    Azért kereslek, mert van egy oldalam, a sorsveto.hu. Ez egy jósoldal amit hobbiból fejlesztek és remélem, hogy a közösség egyre jobbá válhat rajta. Úgy tervezem, hogy bloggerek írásait egy hír panel jelleggel elkezdem megjeleníteni a főoldalon. Ezzel lehetőséget adok Nekik arra (teljesen ingyenesen és ez nem is fog soha változni!!), hogy az egyre nagyobb forgalmú oldalamon az írásaik megjelenjenek és új olvasókat szerezzenek ezáltal. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor írj az info@sorsveto.hu címre röviden és beszélhetünk a részletekről. Várom megtisztelő válaszod,
    Kael

    VálaszTörlés