2012. március 15., csütörtök

Ingyenes angyalmágia tanfolyam e-mailben!

Manapság már egyre többen hisznek az angyalokban, illetve abban, hogy ők segítenek megoldani a nehézségeket, csak kapcsolatba kell lépni velük.
Az emberek számára éppen ez jelenti a problémát, az angyaloknak ugyanis olyan magas a rezgése, hogy szabad szemmel nem láthatók, de más módon sem érzékelhetők. Kizárólag akkor lehet velük kapcsolatba kerülni, ha az emberek emelik fel a rezgésüket az ő szintjükre, ami egy meditatív, ugyanakkor örömteli állapotot jelent. Ilyenkor már sok ember érzékel valamit (pl. bizsergést, édeskés illatot, esetleg énekszót), ha szólít egy angyalt, de csak kevesen látják  meg őket teljes valójukban.
Az angyalok többféle módon is segíthetnek: a legegyszerűbb az, hogy egyszerűen megszólítod őket, és elmondod azt, hogy mihez kéred a segítségüket. Ez a módszer olyasmi, mintha egy imát mondanál a saját szavaiddal.
Van egy olyan módszer is, hogy szertartást végzel az angyalokkal. Ezekből többfajta is van, attól függően, hogy mihez kéred a segítségüket.
Ez az ingyenes angyalmágia tanfolyam abban segít, hogy megtanulj ilyen szertartásokat végezni az angyalokkal anélkül, hogy bármit is fizetned kéne.
A tanfolyam 10 hétig tart, a leckék pedig e-mailben érkeznek, amelyekről bármikor leiratkozhatsz, ha esetleg nem tetszik valami.
Az angyalmágia tanfolyam erőteljesen hasonlít a wicca alapjaihoz, tehát ugyanúgy megtanulod kivetni, majd bezárni a kört, ugyanúgy gyertyákat, illóolajokat, különböző növényeket használnak fel a szertartások során, mint a boszorkányok, sőt a képzeletüket is ugyanúgy irányítják, mint ők, hiszen a legutóbbi a leglényegesebb eleme a mágiának.
Az angyalmágia során használt szimbólumok jelentése ugyanaz, mint a wiccában, csak éppen a szertartások során nem az istenhez/istennőhöz fohászkodnak, hanem a különböző arkangyalokhoz/angyalokhoz.
A leckékben  a különböző szimbólumok jelentéseivel, egy átlagos mágikus szertartás levezetésével, továbbá az angyalok neveivel és feladatköreivel ismerkedhetsz meg, de ez még nem minden, mert a leckékben találhatsz különböző mágikus szertartásokat is, amelyeknek a segítségével kapcsolatba kerülhetsz az angyalokkal. 
A leckék pdf formátumban érkeznek, ami azt jelenti, hogy a böngésződből el is tudod menteni őket a gépedre. Az ingyenes tanfolyam végén pedig kapsz egy olyan levelet, amelyben benne van a tanfolyam összes linkje egy helyen
Azt azért hadd tegyem hozzá, hogy egy 10 hetes tanfolyamtól ne várj csodákat, és a tanfolyam elvégzésétől még nem leszel mágus, meg boszorkány sem. Ehhez hosszú időre, sok gyakorlásra és tapasztalatra van szükség.
Ha érdekel a tanfolyam, akkor kattints ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése