2012. március 29., csütörtök

Ingyenes online ezoterikus tévé!

Szeretném bemutatni a Lélek TV weboldalt, ahol ingyenes ezoterikus műsorokat nézhetsz online, ráadásul ingyen. Amint megnyitod a főoldalt, máris megy a műsor, ami automatikus lejátszással indul, tehát neked nem kell csinálnod semmit.
Az előadások az ezotéria, az egészség, a parapszichológia, az okkultizmus és az ősi magyarság témaköreiben zajlanak, de nem frissülnek olyan túl gyakran. Ha esetleg lemaradtál valamiről, akkor az archívumból meg tudod nyitni a téged érdeklő előadásokat. Sajnos, nekem csak a 20 legnézettebb műsort mutatja az archívumban, de ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltam az oldalon. Amúgy a regisztráció ingyenes, és azért éri meg, mert ekkor időben tájékoztatást kapsz a friss műsorokról, illetve időnként küldenek hírlevelet is, amelyről bármikor le tudsz iratkozni.
A műsorok olyan szereplőkkel készültek el, mint például Avatara, dr. Czeke András, Kereszty András, Grandpierre Attila, Paksi Zoltán, Kalo Jenő, Kiss Zoltán Zéró, Paksi Zoltán, Takács Tibor, Villás Béla és Saddie La Mort.
Az előadások hossza úgy láttam, hogy maximum egy óra, de sokszor kevesebb. Jó szórakozást  a műsorokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése